Opskriften er til 20 stk. 2 små løg 1 håndfuld frisk koriander 2 tunbøffer, ca. 200 g 2 tsk salt 2 tsk groft peber 2 tsk koreansk chilipulver (eller anden chilipulver) 200 g kogte sushiris 2 forårsløg Sådan gør du
Opskriften er til 30 stk. ½ portion sushiris400-500 g lakse filet uden skind og ben1-2 tsk wasabi (japansk peberrod, som købes som pulver eller i tube)Tilbehør
Risboller kan bruges som en lækker ”suppe-bolle” eller anvendes til madpakken eller morgenmaden. 600 g hvedemel1 gulerodSådan tilberedes risboller. Form dejen til 16 risboller, og sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Pensl risbollerne med vand, og bag dem i 15-20 min. 16 risboller, og sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Pensl risbollerne med vand, og bag dem i 15-20 min
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.