I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. e. f. t. r. å. o. g. v. n. h. l. d. j. m. a. u. s. æ. k. ,. y. L. D. p. S. ø. b. c. O. R. 2. 5. 0. (. ). ½. 1. C. F. 3. V. 4. A
Billedet er taget af en dobbelt portion. Ingredienser. Citronsaft, salt og peber. Salatblade til pynt. Kog risene efter anvisningen og lad dem blive helt kolde
I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. n. g. r. e. d. s. (. 4. p. o. ). 3. 0. j. 2. b. l. a. t. m. 1. æ. k. v. f. ø. u. /. 8. E. ½. c. h. P. y. C. å. A. H. ,. L. K
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. N. o. g. l. e. a. n. m. å. h. t. d. v. r. s. p. k. f. u. ,. j. -. D. æ. b. ø. S. U. y. R. Æ. 2. 0. (. ). ½. 1. c. C. F. 4. K. L. 3. H
citronpeberevt. Når brødet er kølet af kommes rejesalaten på og serveres straks. revet citronskalrugbrødRørmayonnaise sammen med yoghurten og kom finthakket rødløg, dild, citronpeber, peberrod, æble og smag til med salt og revet citronskal
I dag er det blevet tilKarrysild, rejesalat, røget laks med røræg fra egne høns, små lune frikadeller med hjemmelavet rødkål (fra fryseren), rødbedesalaten fra i går og bagerens gode græskarbrød og landmandens rugbrød
Ih hvor er det altså nemt at lave god mad, når man må bruge alle de lækre, smagfulde (læs. I aften er viinviterettil fødselsdags-aftenskaffe, så vi skal bare have en let - men mættende ret
Rejesalattil brunchen eller frokosten. Rør en dressing med de nævnte ingredienser, smag til. Vend asparges snitter (hvide), lidt hakket dild og optøede rejer idressingen, og stil koldt tilservering
Findes der noget bedre end rejesalat. Dem man kan købe fra K-salat og lignende, er desværre proppet med fedt, e-numre og alt muligt, som ikke burde være lovligt at putte i munden
Til vores påskefrokost lavede vi herhjemme disse kræmmerhuse med rejesalat. Det var en impulsividé jeg fik, da vi handlede ind, og var en kæmpe succes hos gæsterne
Menuen til Bondemandens fødselsdagsfest lød – i al sin enkelhed - på hjemmelavet rejesalat, ribbenssteg fra den gode gris – med rødkål, en rød og mør roastbeef af egen avl, forskellige oste og den smeltende, lækre mandelmarengslagkage, jeg fortalte om i går
Det er også muligt at medbringerejesalaten og putte den på sandwichbrødet kort før den skal spises. Denne sandwich smager rigtig godt og sommerligt, men det er ikkeligemeget hvordan du laver den, hvis den ikke skal spises med det samme
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.