Dette efterlod mig et halvt græskar, og jeg tænkte at lave noget suppe ud af den, sammen mednoglepastinakker jeg havde liggende, og fryse det ned, så jeg havde aftensmad til nogen gange
rør først med håndmixer, ælt derefter med hænderne. Fordel dejen i 16 boller på en bageplade og lad hæve lunt 20 min. Pænsl med æg, og put i ovnen i 15-20 min 390 f
K. y. l. i. n. g. m. e. d. a. k. r. s. …. j. ,. t. å. u. M. v. o. p. f. h. T. V. 2. G. O. ’. b. æ. ø. (. ). A. –. 1. ½. -. J. P. c. D. S. 4. 0. 8. E. N. 6. H. F. R. "
E. n. k. l. a. s. i. o. e. t. r. f. m. d. ø. g. p. h. D. u. j. å. N. b. y. '. v. ,. S. &. T. 6. -. 8. 1. 2. 5. °. C. K. B. L. F. c. 7. 0. æ. R. P. M. q. 4. ♪. ♫. x. ♥. G. U. /. A. Ø. Å. %. ó. z. I. 3. •. *. ¨. ¸. O. V
Anret din salat med grønkål nederst, dernæst bagte pastinakker, avocado, æble og granatæble. Imens ovnen bliver varm skrælles pastinakkerog skæres i små strimler
Pynt med chipsen og ærteskud. Rygeost Fløde Ærter Salt Peber Det blendes og smages til. Skrald og skær MEGET tynde skiver , kommes i varm olie , pas på at de ikke bliver for mørke , så smager de brændt
Selleribund med sesam, karry blanding af pastinak, gulerod og æble. Den stod især godt til karry-rodfrugtsblandingen, som fik et godt twist sammen med æblet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.