I shared it last year where I went crazy with raw food cookies, and now when the recipe isn’t to find anymore on the blog, I think it’s fine to share it again as they taste sooo good
Så den kan selvfølgelig spises uden kiks, ligesom kiksene også er fremragende uden cremen. Cremen af appelsin, og er egentligt lavet med inspiration i en raw panna cotta som vi har lavet før
Cookies med den super friske ingefærsmag, bare uden den stærke og brændende fornemmelse. Mine smagsløg er blevet rigtig glade for friske desserter og de her er top
Har længe kunne tænke mig at afprøve cookies i dehydratoren, og nu blev det med mango. Kør dem i food processoren med resten af ingredienserne på nær boghvedeog den ene portion kokosmel
Og så blev der plads til at eksperimentere med en lille rawis, som faldt vældig godt i min smag. Og så har ingredienserne de fordele at de er lavglykæmiske, og altså giver et langt mindre udslag i blodsukkerniveauet end andre oplagte alternativer
Sundhed er balance, og balance handler om at spise det du har lyst til med god samvittighed. Det her er uden tvivl de bedste hjemmelavede cookies jeg nogensinde har smagt
Jeg tænkte, at jeg ville lave en kage som jeg kunne spise uden at føle, at jeg gik glip af noget. At lave kagen her, har længe stået på min to-do og endelig kom der en god anledning
- ganske enkelt fantastiskeOg ikke mindst vanvittig nemme at bakse sammen. ) I får selvfølgelig opskriften som jeg lavede den, og i får den lige herunder
Og derfor tyer jeg da også til denne opskrift når der skal bages lette cookies … Selvom jeg kun har prøvet at variere opskriften én enkelt gang (med kokos) kan den jo simpelthen varieres i det uendelige … kakao, m&m’s, hvid chokolade, eksotiske nødder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.