Glutenfri banankage med fuldkorn og chokoladeglasur
Food and fairies
Food and fairies
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 100 g havregryn, blendet til mel (køb "glutenfri havregryn" hvis du vil være sikker på at der INGEN spor af gluten er. Havre indeholder ikke gluten i sig selv)
  • 3-4 spsk fint mel, her boghvede
  • 3-4 modne bananer (giver mest smag)
  • 5 udstenede dadler
  • 3 spsk sukrin melis (evt. akaciehonning, agavesirup eller kokossukker)
  • 3 æg
  • 1-2 spsk kokosolie
  • 1 tsk natron m. top
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 tsk vaniljepulver
  • 0,5 tsk kanel
  • 1/3 tsk kardemomme
  •  
  • Glasur
  • 5 spsk sukrin melis
  • 5 -10 spsk vand
  • 1 spsk kakaopulver
  • 50 g kokosmel
  • 2 spsk kokosolie, smeltet i vandbad (fx lille skål i kop)

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.