100 g
havregryn, blendet til mel (køb "glutenfri havregryn" hvis du vil være sikker på at der INGEN spor af gluten er. Havre indeholder ikke gluten i sig selv)
3-4 spsk
fint mel, her boghvede
3-4 modne
bananer (giver mest smag)
5 udstenede
dadler
3 spsk
sukrin melis (evt. akaciehonning, agavesirup eller kokossukker)
3
æg
1-2 spsk
kokosolie
1 tsk
natron m. top
0,5 tsk
salt
0,5 tsk
vaniljepulver
0,5 tsk
kanel
1/3 tsk
kardemomme
Glasur
5 spsk
sukrin melis
5 -10 spsk
vand
1 spsk
kakaopulver
50 g
kokosmel
2 spsk
kokosolie, smeltet i vandbad (fx lille skål i kop)
Nå, men tilbage til søndagens eftermiddagskage som i dag er en svampet, smagfuld, sød og samtidig syrlig glutenfribanankagemed et tykt lag mørkt chokolade
Pisk smør og de to slags sukker sammen. Mos bananerne og rør dem i. Bland mel og krydderier i en skål. Hæld de tørre ingredienser i de våde og rør dejen hurtigt sammen
Super hurtige og dejligt. Mos bananer og havregryn i. Tilsæt vaniljepulver og eventuelle tilsætninger. 2 ½ dl glutenfri havregryn. stykke bagepapir på en bageplade og bag i ovnen ved 180 grader i 15 minutter
Det er naturlig protein i korn, og du behøver ikke undgå fuldkornsprodukter såsom groft brød og rugbrød, for disse er super sunde med deres kostfibre, vitaminer og mineraler og en lille mængde gluten
Blend havregryn til mel og bland med quiona, æg, salt, Fiberhusk og skyr. Bollerne er rige på gode naturligt glutenfri kulhydrater, indeholder masser af proteiner og nemme at smække i tasken på lange dage
*Vi har prøvet at lave dem med halv margarine og halv risolie, og det fungerer fint. Related PostsGlutenfri bondepige medslørGlutenfriÆblekageGlutenfri nøddekage medblåbærcremeGlutenfriRødbedebrownieGlutenfri rabarberkage med marengs
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.