Her blev jeg præsenteret for en traditionel sydstatskage kaldet RedVelvet Cake, som basalt set er en rød chokoladekage med lækker fluffy cream cheese frosting
Kagernes svampede konsistens, smukke, røde farve og lette bitterhed er ikke til at stå for, og hvad smager ikke fantastisk med et godt lag creamcheese frosting på toppen
I et målebæger blandes kærnemælk med den røde frugtfarve. Opskrift på RedVelvet kage - klik her Ca. I en anden skål røres smørret blødt - tilsæt sukker og rør til det er let og luftigt (tager lidt tid, brug evt
-. -. -. -. J. e. g. h. a. r. l. æ. n. u. t. p. å. o. s. k. i. f. m. y. d. b. (. T. H. B. ). R. v. c. w. ,. ø. ". S. j. E. N. K. é. 1. 2. 5. 6. 0. ½. /. 4. P. G. F. 7. L. C. 3. D
RedVelvet kagerne er helt fantastiske med Cream Cheese Frosting på. med kornene fra vaniliestang). Pisk til massen er ensartet og tilsæt halvdelen af melet - pisk igen til massen er ensartet
Tilsæt derefter natron-blandingen til dejen. RedVelvetCupcakes. Ingredienser. Det hele blandes sammen til en luftig masse og er derefter klar til at komme på redvelvetcupcakes
Denne gang blev det til en redvelvet cake med et twist af lime i stedet for chokolade. Pisk nu de tørre ingredienser lidt efter lidt sammen med de våde ingredienser
En flott og smaksrik kake som ser utrolig flott ut med sin dype røde farge og hvite krem. RedVelvet. Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Kærnemælken hældes i en ny/anden skål og blandes sammen med rød frugtfarve. Bland eddike og natron i et lille glas - lad det "bruse op" - vendes straks i dejen
-. -. -. -. -. -. -. E. n. f. l. o. t. r. ø. d. g. k. i. h. v. a. e. m. c. s. J. b. N. y. å. ,. j. u. p. K. 4. (. ). æ. D. S. T. 3. 5. 0. 1. F. 2. M. H. é. 6. /. B. O. L. 8. P. R. G. Æ. ". I. V
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.