Jeg kan næsten ikke vente med at sætte tænderne i den, men traditionen tro skæres den for den 24. Så blev den engelske julekage pyntet med abrikosmarmelade, marcipanlåg, icing, kristtjørn fra haven, røde cocktailbær samt guldstøv
Jeg ELSKER julen, og jeg bliver aldrig nogensinde for "gammel" til den. Det er nok også derfor jeg i tre år nu, har fejret julen, med at give jer en julekalender med sundere julegodter
5 cups of melted butter 2 cups of sugar 2 teaspoon vanilla 4 eggs Mix 5 flour cups, 2 teaspoon salt 2 teaspoon baking powder Slowly add these to first ingredients list Knead dough and split it into 3 pieces leaving it to cool down for 45 mins - 1 hour. Use cookie cutters to make desired cookie form, put baking pan with cookies into oven (must be about 400 F degrees) and take them out in 7-8 minutes. It will take about 30 mins for icing to set
Julen er lige om hjørnet, og det er derfor tid til masse af kalorier, slik og sukker… Nej vel. januar, men i stedet forsøge at nyde julens lækkerier på en sund måde
Press the "translation" button, for english version. For lidt over et år siden købte jeg en super sød småkage form, nede hos mine forældre, men jeg har bare aldrig fået brugt den
Den her salat er alt andet end slatten og udvandet som et glas færdigkøbt rødkål til tider kan være – så hvorfor ikke erstatte rødkålen til julens arrangementer med denne skønne rødkålssalat
J. e. g. l. s. k. r. m. a. n. f. d. t. i. o. j. u. å. ,. ø. b. v. æ. H. p. y. I. h. c. C. w. '. D. 1. 5. 0. 7. 2. ½. -. P. M. S. T. L. N. x. K. B. 8. F. W. q
Indlægget indeholder reklame for Brugal. I år havde jeg besluttet mig for, at det skulle handle om rom og lad mig med det samme, i al beskedenhed, sige, at den smagte rigtigt godt
Jeg har også allerede formået at handle gavepapir - og bånd samt julepynt ind. De foregående år har jeg stresset rundt som en skoldet (jule)gris, måske undgår jeg faktisk det i år
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Jeg besluttede mig derforfor at lave denne smukke kage ud af risalamanden. Den smager præcis ligeså fantastisk som almindelig risalamande, og oplevelsen af at servere denne kage for sine gæster er helt speciel – Folk bliver så imponeret, for den er utrolig smuk
Og så behøver det altså ikke at være jul, for at man kan servere sådan en lækker “lille” stang her. 4) Fordel massen på to ruller butterdej (lagt sammen med en lille overlap på midten), og fold/flet butterdejen over fyldet. 30 min ved 200 grader (Hold øje med butterdejen ikke bliver for mørk, hvis skru da ned på 180 grader
Hvis masen er alt for slimet, og ikke kan formes til kugler, så kom lidt mere havregryn i. Dyp dem i det topping du ønsker – Jeg foretrækker kokosmel eller sukker
Fordel massen i en smurt tærteform. Hæld fyldet ned i tærte formen. 1) Bland alle ingredienserne til mørdejen sammen og ælt til en ensformig masse. Forbag dejen i 10 min
Refrigerate until ready to use. Refrigerate for at least two hours before serving to set. Set 5 whole strawberries aside for decoration. Mash 4 of them for the cream cheese mixture and then slice the remaining strawberries. Press into the prepared baking dish, and place into the freezer for a minimum of 30 minutes to set. 1 1/3 cups graham cracker crumbs, plus additional for topping. (you'll need 4 for the cream cheese layer and 5 whole for decoration)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.