14-5 spsk.
olivenolieRaita med mynte og ramsløg Rør det hele sammen og lad det trække en times tid før det spises. Det tager tre timer at dræne yoghurten selv. Spis med frikadeller, skønt brød, ovnstegte kartofler med frisk rosmarin og en grøn salat.
Mexicansk Raita Bland det hele, og smag til. Lad salaten trække køligt en times tid.
Krydret pesto, dejlig til nye kartofler, bagte kartofler, tomatsalat, som salsa til alt stegt fisk og kød, og fin til grillmad som sauce.
Hvis man har mange urter og gerne vil lave pesto, kan man lave den af urter, salt og olie, og fryse den ned. Den kan så krydres, og blandes med nødder, parmesan eller hvad man vil når den skal bruges.
Pestoen kan også laves af basilikum, persille og gerne i en blanding.
Raita er en tykk indisk yoghurtsaus med agurk og mynte. Det er ett klassisk tilbehør til krydret og sterk indisk mat da yoghurt og agurk er med på dempe
Til en lidt stærk dal er det super forfriskende med en velafbalanceret og let krydret raita. Bland alle ingredienserne i en skål og smag til med salt og peber
Vend alle de findelte grønsager i og servér raitaen i en skål, som tilbehør eller dip. Rør og smag yoghurten til med pistacier, hvidløg, salt, peber og mynte
The post Mørbradgryde medmasseraf grønt appeared first on Grydelappen. Opskriften fandt han hos Newyorkerbyheart og med udgangspunkt i denne og lidt småjusteringer og andre krydderier blev det til en skøn aftensmad
E. f. t. e. r. i. w. k. n. d. a. h. v. ø. l. s. o. m. u. ,. b. y. g. D. p. å. ". ü. -. æ. S. c. T. F. (. 4. ). 2. 3. 5. 6. 1. R. /. q. 0. j. K. L. G. V. N. P. H. 7. 8. è. r l
Skum urenheder afmed en hulske. oser af forår og snart sommer og dejligt dansk er det også. Anret frikasséen i dybe tallerkner medkrydderurter på toppen
toppe salaten afmed ristede pekan- eller valnødder. Smid stænglerne væk, og vaske så hver enkelt blad i perlende, frisk vand, så der ikke er spor af jord tilbage
Smag til med salt og server i dybe skåle medmasseraf koriander på toppen, kølig agurkedressing, samt godt hjemmebagt naanbrød Klik og se hvordan jeg laver opskriften på video her >>
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.