Raita med masser af urter
www.dr.dk
www.dr.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 3 dl drænet yoghurt
  • 11 håndfuld urter; mynte, ramsløg og koriander
  • 10,5 tsk. salt
  • 11 tsk. sukker
  • 11 stk. chili
  • 13 spsk. olivenolie
  • 14 dl drænet yoghurt
  • 11 tsk. salt
  • 11 håndfuld marrokkansk mynte
  • 11 håndfuld frisk basilikum
  • 11 håndfuld mexicansk estragon
  • 11 bundt dild
  • 11 stk. rød peber
  • 14-5 spsk. olivenolieRaita med mynte og ramsløg Rør det hele sammen og lad det trække en times tid før det spises. Det tager tre timer at dræne yoghurten selv. Spis med frikadeller, skønt brød, ovnstegte kartofler med frisk rosmarin og en grøn salat.
  • Mexicansk Raita  Bland det hele, og smag til. Lad salaten trække køligt en times tid. 
  • Krydret pesto, dejlig til nye kartofler, bagte kartofler, tomatsalat, som salsa til alt stegt fisk og kød, og fin til grillmad som sauce. 
  • Hvis man har mange urter og gerne vil lave pesto, kan man lave den af urter, salt og olie, og fryse den ned. Den kan så krydres, og blandes med nødder, parmesan eller hvad man vil når den skal bruges. 
  • Pestoen kan også laves af basilikum, persille og gerne i en blanding.
  • </p>

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.