SMÅ HAPSERE – AGURKMED LAKSECREME. Kom din laks op i en skål, med pikantost og citronsaft og brug en stavblender til at blende, til du har en dejlig blød laksecreme
Da det er første gang jeg er i gang med den slags syltning, og fordi jeg ikke lige havde div. Så er jeg endnu engang hoppet på syltevognen og har kastet mig over to uskyldige agurker, der (håber jeg) snart er forvaltet til en lækker omgang syltede agurker
Vend rejerne medagurkerne og lad dem trække mens tilbehøret gøres klar. Tør rejerne med køkkenrulle og steg dem i olien på en pande ved middelhøj varme, ca
Raita er en tykk indisk yoghurtsaus medagurk og mynte. Det er ett klassisk tilbehør til krydret og sterk indisk mat da yoghurt og agurk er med på dempe
Jeg ved godt, at man kan købe syltede agurker de fleste steder, men det er utroligt let at lave selv og så får du et produkt, som er helt fri for kunstige konserveringsstoffer
Agurk lige piftet op med oliven og peberfrugt. Halver oliven hvis de er med sten og tag stenene ud. kapersSalt – peberSkær agurken i skiver og peberfrugten i små strimler
Til en lidt stærk dal er det super forfriskende med en velafbalanceret og let krydret raita. Bland alle ingredienserne i en skål og smag til med salt og peber
Kom agurkerne i et sylteglas, der er skyllet med atamon og hæld den afkølede lage over. Men det betyder ikke at mit drivhus lider nød - der er altid dejligt varmt og med det resultat, at jeger kommet
Smag til med salt og server i dybe skåle med masser af koriander på toppen, kølig agurkedressing, samt godt hjemmebagt naanbrød Klik og se hvordan jeg laver opskriften på video her >>
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.