1. Kog vandet og hæld det over i en gryde eller en skål og kom the brevene i
2. Lad det trække i 5-6 minutters tid, og lad det køle af i nogle timer
3. Når det er kølet af, presser du citronsaften og hælder hyldeblomst saften ned i theen
4. Rør godt rundt og server med lime skiver, mynte og isterninger
Vi var tidligt oppe at svømme, og har været lidt tunge i det siden. Juicen var en ren energibombe, så nu er vi klar til at begynde og lave en velfortjent, lækker lørdagsmiddag
I. T. A. L. E. N. S. K. C. R. O. Æ. M. D. G. Å. e. n. s. p. r. ø. d. b. u. m. t. l. y. i. g. f. ,. k. (. 6. o. ). Ø. J. 2. 0. h. v. 1. æ. a. c. F. Y. 3. 5. j. å. /. P. 4. V. 8. -
D. a. j. e. g. l. ø. r. d. f. t. n. s. k. u. i. h. y. o. ". T. I. O. J. m. v. å. b. p. c. A. 2. 4. P. ,. H. w. æ. B. -. ). C. 5. 0. 1. /. S. R. F. 8. G. M
Fyld et glas medisterningerog hæld isten over. Bland rørsukker i vandet, kom tebrevet i sammen med lakridsroden og lad det trække i køleskabet natten over
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.