Min tanke var at lege lidt og lave en variation over den klassiske pesto. og peberfrugternes substans gjorde det muligt at skære meget ned på den normalt store mængde olivenolie
Pesto alla genovese er oprindeligt en egnsret fra Ligurien, men den grønne sovs spises og produceres i stort omfang også langt ud over Italiens grænser
Glædelig juletræsfestKlassisk rødkålAntal personer. Tilsæt kålen og drej det hele godt rundt. Når kålen er faldet lidt sammen, hældes balsamico, stjerneanis og ribsgelé ved
En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
En dejlig ærtepesto der passer godt til kylling, men også til at smøre i sandwich til madpakken. Tilsæt philidelphia flødeost hvidløg, chili, citronsaft og cashewnødder
Tilsæt også hvidløgsfed, salt, peber, hasselnøddekerner, citronsaft og skal, en smule parmesan og blend det hele til en til det bliver en lækker cremet pesto
Og nu vil jeg aldrig købe et færdig glas pesto mere, men lave selv. salt og peber. -) kan slet ikke forstå hvorfor jeg ikke har lavet det meget før, vi er blevet helt afhængige af pesto
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.