Kan også anbefale at spise pocherede abrikoser til morgenmade med græsk yoghurt. De skal helst spises med det samme da de ikke holder sig særligt godt i frugtskålen
Med hjemmelavet rødkål kan du lave den lige som du ønsker den. med atamon. Denne her rødkål er velegnet til mortens aften og juletiden hvor den godt må være lidt mere sød
Tilsæt olie og ønsked krydderi. Lad nødderne køle af på en bageplade. 500 g nødder (jeg har brugt hasselnødder, pistacies, valnødderogpekannødder)1 spsk olie1-2 spsk krydderier (jeg brugte chili, karry, paprika og rosmarin)Rist nødderne i 1 min på panden ved middelvarme
Kom det på skolede , atamon skyllede glas og op på loftet med det. 1 rødkål i strimler ca 1/2 cm husk at fjerne stokken og de grimme blade. 3 dl eddike 2 dl rødvin 2 dl frugtsaft 1/2 glas ribsgele 150 - 250 g sukker 1 æble i tern 1 økologisk appelsin i tern 2 stjerneanis 1 tørret kanel stang 4 lauerbærblade 2 tsk salt Kom det hele i en stor gryde ogkog det til kålen er mør , der må stadig godt være en smule bid i. 0))) På dagen når det opvarmes , så kom lidt andefedt i , så bliver den blank og smuk på bordret. 1 rødkål. ca 1/2 cm husk at fjerne stokken og de grimme blade. 1 økologisk appelsin
H. v. i. s. d. u. k. e. r. h. l. t. g. n. m. j. a. ,. b. f. p. ø. å. D. M. O. o. æ. ". S. y. 1. (. ). 3. -. 2. ½. x. R. c. B. P. G. J. *. F. T. ô. w. A. k l
Men du kan erstatte dele eller alt sukkeret lige over med Suvida søde og bagemiddel. Men da jeg sidste jul smagte hendes hjemmelavet, måtte jeg bare have opskriften, som jeg nu deler med jer
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.