Jeg elsker at få inspiration og finde på ideer til nye salater som tilbehør til aftensmaden eller til frokost, for der er simpelthen så mange muligheder for kombinationer af smage og konsistenser
En god og kraftig rødbedesalat, der smager godt til al slags kød. Kog rødbederne i en halv times tid med skal på (mine blev kogt i de skrællede småstykker, der blev tilbage, og det tognoget af farven – heldigvis ikke så meget af smagen)
Denne rødbedesalat er ikke bare en fryd for øjet, den er også en fryd for dine smagsløg og din krop vil elske dig for rødbedens ernæringsmæssige fordele
Udkern og snit pærerne i tern eller i tynde både og bland de to ting med salaterne. Pisk dressingen sammen, smag den godt til med salt og peber og vend den med salaten
Der sker bare noget magisk med kirsebær når de bliver varmet op, de får en hel ny og lækker smag som kan mide lidt om den klassiske kirsebærsauce vi plejer at komme over vores risalamande til jul, og hvem kan ikke lide det
I fredags skulle jeg egentlig til at poste den her lækre og pæne sag. Nå, men I skal da ikke snydes for den fine, sprøde rødbedesalat, som kan spises til stort set alt
Rå rødbedesalat med æbler og peberrod. Og al ære og respekt for det, dem spiser vi rigtig mange af herhjemme, men engang imellem skal det bare noget nyt og anderledes til
Klik for at sende som e-mail til en venDel på FacebookKlik for at dele på LinkedInClick to share on Google+Klik for at dele på Twitter Denne her rødbedesalat gør det fint ud for en hel frokost
En skøn "Rocker Rødbedesalat". Ahme namme nam, jeg går lidt amok i rødbeder for tiden, for det er nu så hulens sundt, og jeg synes, det smager super godt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.