En spinatroulade med fyld af rejer og røget laks og en blød, frisk og lækker mayo-dressing. Tø spinaten op, tryk så meget vand som muligt ud af den og hak den groft med en kniv
Kål, rødbedeblade og bær (gem lidt til pynt) vendes med dressingen. En dejlig kombination af røde råvarer og sensommerens bær, den klær stegt mørkt kød fx vildt eller oksekød
Tilsæt rød karrypasta, og lad det svitse med et kort øjeblik. Skræl gulerødderne, og riv dem groft. Skrab kernedelen i midten ud med en ske, og riv også squashen groft
Stryg ned til din nærmeste fiskehandler og smæsk dig med snowcrab, grønlandske rejer. Start med lidt og øg mængden når det bliver mayonnaise-agtigt i konsistensen
Retten skal ende med at være lidt grødagtig i konsistensen. Røde linser, porre og grønkål i karry. Jeg sidder tilbage med en god fornemmelse i maven og sukker tilfredst – og kan se frem til resterne til frokost
Den blev serveret til en medister i baconsvøb, og det friskede retten gevaldigt op. rød spidskål. Bland mayonaisen med sukker og eddike og vend det sammen med de snittede grøntsager
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.