QuicheLorraine stammer fra den nordlige del af det franske, og er tærte med bacon og en æggecreme. Estragon hører sig bestemt heller ikke til i originalen, men jeg er kæmpe fan af netop estragon, så det fik altså plads deri også
Quiche er en traditionel ret i provinserne Alsace og … Lorraine. Quiche betyder ifølge Gastronomisk Leksikon ”rundt bagværk med kant” – og det er vel slet og ret en tærte
Det var noget af en sproglig udfordring, men gastronomisk husker jeg at jeg smagte lidt af hvert. Jeg har aldrig glemt denne tærte og det er en del af menuen her i huset
Vær sikker på at du også har fået al det hvide med. Skær dem i tynde skiver og fordel på et fad. Skær rødløg i helt tynde ringe og fordel over appelsinerne sammen med kernerne fra granatæble
Denne her er det rene slik og komponenterne går virkelig op i en højere enhed. Læg appelsinerne op på et fad med stor overflade, hæld olivenolien over, drys med saltflager, pinjekerne og top med brøndkarse
Bland limesaft med sukker, salt og fennikelfrø. Skær skrællen af appelsinerne og skær dem i skiver. Andret skiverne på et fad og fordel de marinerede løg henover og drys til sidst med lidt tørret mynte
Det er dog slet ikke opskriften derfra, men en hjemme komponeret. Efter inspiration fra tysk madblad jeg købte på besøg i Tyskland lavede jeg denne quiche til aften
E. n. f. l. o. t. e. r. g. m. a. v. s. å. d. æ. p. ,. h. i. k. S. y. b. u. ø. O. ". c. j. B. T. w. z. D. I. 3. (. 4. ). 1. 5. 0. H. F. V. 9. 2. K. P. /. 6. 7. 8. A
Appelsinsalat med syltede rødløg og honningristet solsikkekerner. Grønkål, grønkål og atter grønkål. Jeg elsker salat med grønkål og laver det i alle mulige afskygninger
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.