Forleden aften var min kæreste og jeg ude at få lidt at spise – han holder stædigt fast i, at vi skal fejre vores halvårsdag på trods af, at vi snart runder 7 år i hinandens selskab
Så er julen ved at være overstået og øv hvor jeg synes det er gået stærkt i år. Dog synes jeg det har været lidt mere stressende i år en det plejer at være… Jeg tror det er fordi vi blev ramt af sygdom en uges tid inden juleaften, og jeg var derfor ret sent ude for at købe gaver
Beklæd en springform med bagepapir og hæld dejen deri. Når kagen er færdigbagt vendes den ud på et fad med toppen nederste for at få en mere ensartet top, mens kagen damper af laves cremen til toppen og evt
Jeg er igennem tiden blevet mere og mere bevidst om hvad jeg putter i min krop. Det er tankevækkende, at mange af os bruger virkelig mange penge på ny bil, nyt flot hus, designer tøj til både os selv og børnene osv
Nytårsaften fik Michael forkælet min mor og jeg med det lækreste mad. En af retterne blev serveret i min Hammershøi salatskål, og indholdet var selvfølgelig salat – en god blandet salat
Konkurrencen blev iår afholdt således at kokkene som altid skulle kreerer en ret med jomfruhummeren i centrum og som noget iår nyt servere en passende vin til
Cozy Cooking | Fordi madlavning skal være hyggeligt
Nu sætter Hotel- og Restaurantskolen jagten ind på at finde Danmarks allerbedste smørrebrød. Den ene person skal være faglært og den anden skal være elev (dvs
Jeg var inviteret til Kählers restaurent i Tivoli for at være med til at fejre jubilæet i forrige uge og det er jeg dybt taknemmelig over, da jeg som keramikelsker har en dyb respekt for Kähler
Begge plakater er inspireret af Omaggio seriens striber og ikke minds jubilæumsvasen samtidig har plakaterne Nynne Rosenvinges velkendte udtryk, som jeg er stort fan af
Som vi jo alle ved er næsten det samme som rigtigt guld, og derfor er det selvfølgelig også helt okay at gå fundstændigt skralde-bang, når Imercos server (mærkeligt nok
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.