Min påske har været travl med familiebesøg og påskefrokoster i et væk. hasselnødderStart først med alle ingredienser mål dem op og blend så hasselnødderne fine
Han erallerede i gang med at fortælle om det uperfekte, om at de krav der stilles til os fra samfundet i høj grad er urealistiske – for de fleste i hvert fald
Æggeneovertrækkesmed chokolade og inden det bliver tørt drysses dermed hakket pistacienød. Påsken i år skal fejres hos både mine forældre og svigerforældre, så syntes det måtte høre sig til med lidt forskellige slags påskeæg
"all or nothing" eller "med alt det jeg har spist indtil nu, kan det vist også være ligemeget om jeg tager et stykke mere" - hardersimpelthen ikke været noget af
Nu ved jeg, hvad jeg skal købe - kan gøre det til flere dage af gangen og undgår derfor tåbelige bonuskøb som plastikdåser, mystiske tesorter og andet jeg ikke har brug for
Skum det fedt af, derhar lagt sig som klare søer på retten – det er baconfedtet, og det er lige til at fjerne, hvis man vil – det gør jeg, for baconsmagenerallerede i retten
Men hvis man har nogle friske bær til overs fra et eller andet, kan de jo bare komme med i. Man behøver bestemt ikke at bruge frisk frugt til dette, bær på frost er lige så godt, og derer ikke den store smagsforskel
Derforhar jeg siden på hverdage stået op hver dag kl. I den halve time har jeg nogle gange brugt på at lave yoga eller gymnastik, lige nu bruger jeg det på enmeditation
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.