1 Antal
portioner 1 portion 2 portioner 4 portioner 6 portioner 8 portioner Vælg Dej 50 g gær 3 dl vand (lillefingervarmt) 1 tsk groft salt 2 spsk rapsolie 500 g pizzamel Fyld 1 dåse koncentreret tomatpuré (ca. 70 g) ¼ tsk groft salt friskkværnet peber 100 g finthakket kogt skinke 2 røde peberfrugter i meget små tern 1 finthakket zittauerløg 100 g Karolines Køkken® Mozzarella TernKom gæren i en stor skål og tilsæt det lunkne vand. Rør til gæren er opløst.
1 Tilsæt
salt og olie.
1 Rør
¾ af melet i med en grydeske.
1 Tag
dejen ud på et meldrysset bord og ælt resten af melet i. Ælt dejen godt igennem. Rul den ud til en firkantet plade (ca. 35 x 40 cm).
1 Rør
tomatpure, salt og peber sammen. Smør blandingen på dejpladen og fordel herpå skinke, peberfrugt, løg og ost.
1 Rul
dejpladen fra den lange side til en roulade. Skub rouladen let sammen så den måler 40 cm. Skær den ud i 20 stykker.
1 Læg
sneglene på bageplader med bagepapir og lad dem hæve tildækket i ca. 20 min.
1 Bag
sneglene midt i ovnen. Lad pizzasneglene køle af på en bagerist.
M. a. n. b. e. h. ø. v. r. i. k. t. æ. l. d. s. o. g. f. y. ,. p. z. m. D. J. å. u. -. S. c. F. x. B. 1. 2. K. P. 6. I. j. 5. 0. 3. ½. (. 7. ). 8. %. R. Æ. 4. L. E. O
Jeg har jo selv en ide om at jeg har opfundet pizzasneglen, men det er der sikkeret også andre der mener at de har - men dengang jeg startede med at lave dem var der ingen andre der gjorde det - så i hvert fald har jeg opfundet dem i min egen omgangskreds
P. i. z. a. s. n. e. g. l. m. d. k. o. ø. S. å. b. v. r. t. h. p. f. y. ,. u. æ. J. j. ). c. 4. 0. -. 3. D. 2. 5. 1. 8. ½. /. T. é. &. H. O. B. K. R. N. M. E. G. L
Glaseret skinkemed grønlangkål. Servér med det valgte tilbehør. Glaseret skinke eller hamburgerryg. Fjern skind, net eller lignende fra skinken, og smør den hele vejen rundt med sennep/farin-blandingen
Sæt pizzasneglene på skæresiden på en bageplade beklædt med bagepapir, og giv dem et lille tryk. Ikke at der er noget galt med leverpostejsmadder – især ikke hvis din leverpostej er hjemmelavet – men en gang imellem skal der bare noget ekstra til
M. i. n. e. b. ø. r. s. y. d. t. j. o. v. a. æ. m. k. ,. å. l. g. -. O. h. p. z. H. u. f. D. (. 2. 8. ). 1. 3. c. 5. 0. S. R. Æ. L. 6. x. 9. F. /. B. V
Jeg har faktisk også serveret dem som nem aftensmad med salat og grøntsager til. kylling eller skinke. Disse små pizzasnegle bliver revet væk, når jeg laver dem
P. i. z. a. s. n. e. g. l. æ. t. k. r. o. v. H. m. å. d. p. f. j. h. D. b. ,. ø. u. R. . 2. 4. 5. 0. (. /. ). 3. 1. 7. F. y. c. L. T. x. S. 8. B. J. O. n g
Tomatkompotten var udsøgt sammen med den salte skinke, men en anden gang ville jeg server denne ret med brød og smør til i stedet for croutoner, da jeg tror det iskolde islet fra smørret ville være en god kontrast til tomaten
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.