Gør det samme med resten af dejen. Hvis du bruger ramsløgspestoen, så vær opmærksom på, at den er megetvandet når den skal på dejen, som kan gøre det lidt vanskeligt at rulle dejen, men når den bliver varmet, forsvinder nogetafsaften fra æblerne, og resultatet er i den grad det ekstra besvær værd
P. i. z. a. s. n. e. g. l. m. d. k. o. ø. S. å. b. v. r. t. h. p. f. y. ,. u. æ. J. j. ). c. 4. 0. -. 3. D. 2. 5. 1. 8. ½. /. T. é. &. H. O. B. K. R. N. M. E. G. L
Sæt pizzasneglene på skæresiden på en bageplade beklædt med bagepapir, og giv dem et lille tryk. Ikke at der er noget galt med leverpostejsmadder – især ikke hvis din leverpostej er hjemmelavet – men en gang imellem skal der bare noget ekstra til
De første par gange jeg smagte det, var jeg ikke videre begejstret, men efterhånden er jeg blevetret så vild meddette alternativ til den almindelige basilikumpesto
M. i. n. e. b. ø. r. s. y. d. t. j. o. v. a. æ. m. k. ,. å. l. g. -. O. h. p. z. H. u. f. D. (. 2. 8. ). 1. 3. c. 5. 0. S. R. Æ. L. 6. x. 9. F. /. B. V
Jeg havde en solsikkerugbrøds blanding fra Amo liggende, og blandede den med gulerod og hvedemel. De her snegle tog lidt længere tid end forventet, da dejen er tykkere end normalt
En af de nemme og lækre hverdagsretter der giver god smag med en meget lille indsats. Fint saltKom melet ud på bordet eller i en stor skål sammen med salt og bland godt sammen
Pasta medpesto er genialt som et hurtigt måltid, vi havde altid et par glas af den færdige pesto fra supermarkedet i køleskabet, da vi boede i Ligurien
Grove snurrer medpestolavetaf persille, basilikum, ristede mandler og citron. Denne gang har jeg lavet en grovere dej, med inspiration fra Twin-food, som jeg har snoetmed en frisk pesto, der bl
Krydderurtebedet er i fuld gang med at vokse sig stort og dejligt. Nu mangler mit sidst højbed at blive fyldt med jord, så der kan såes en masse nye spændende ting…
Maj måned skriger ramsløg, denne tidligere ukrudtsplante der gror vildt er blevet en lækker delikatesse der kan bruges i mange sammenhænge med dens kraftige smag af hvidløg er det en utrolig smagsgiver
Jeg elsker hjemmelavetpesto, dem man kan købe, kan på ingen måde konkurrere med denne. Denne basilikumpesto blev spist på en lækker kyllingesalat med quinoa
wpa iframe[src*='viewablemedia. mexikansk mad, men igen det er jo en smagssag og egentlig kun fantasien, der sætter grænsen for, hvad man vil bruge den til
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.