- og nærmest fra egen avlFor efter at have moldet en kæmpe portion hyldeblomster ude pålandet, som jeg desværre ikke nåede at få brugt, inden de blev triste og visne, ja så måtte jeg jo på rov igen
dag 2 - stegningKom godt med mel på dejen og dit bord. 2 minutter på hver side. dag 1 - blanding af dejDet hele æltes sammen og står i et døgn i køleskabet
Nogle kommer æg i for at holde sammen på massen, men det er egentlig ikke nødvendigt. Den har så efterhånden spredt sig til hele landet og anses rigtig mange steder i Schweiz som værende en nationalret
Jeg kan sagtens spise et måltid, som er sammensat korrekt i forhold til blodsukkeret, men smager det mig ikke, er måltidet kedeligt, og bare noget, der er landet alt for hurtigt på en tallerken, så dukker uroen også op
Opskriften har jeg sjovt nok fundet på en spansk hjemmeside og fået oversat, men den er lavet efter bosniske traditioner på en af kokkens mange rejser til udlandet
En stor tak til dig, der lagde opskriften på bollerne på nettet for mange år siden - læser du det her, så giv dig til kende og få æren officielt - og ligeså en stor tak til min tidligere kollega, der bragte begrebet gulerodsbrud fra byen og ud pålandet
Her får I min bedste opskrift på den klassiske kage, som emmer af tryghed og hygge. Jeg har prøvet flere opskrifter, men denne er jeg landet i – jeg udskifter nogle gange melet til glutenfri mel, men denne opskrift i dag er altså med ølandshvede, som sagtens kan erstattes med almindelig hvedemel
Når man har været på rejse i udlandet og har måttet ‘nøjes’ med glutenfri cornflakes og mysli, er der intet så skønt som en dejlig crunchy mysli, når man kommer hjem
Generelt elsker jeg ingefær, især når det er blandet i konfekt og andre lækre sager, og jeg er lidt forbløffet over at jeg ikke har tænkt på det her noget før
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.