Det er alt andet end sæson for suppe her, men med en kold lejlighed selv i varmen kan vi godt forsvare at følge vores gamle efterårs/vintertraditioner, og suppe er klart en af dem
Denne her, vi fik til aften, er lavet med en vinaigrette og rester fra køleskabet. Af fyld kan du bruge nærmest alt fra grøntsagsskuffen køleskabet – forårsløg, radiser, æbler, grøn salat, spidskål, gulerodsstrimler, ærter, rødløg, oliven, bagt aubergine osv
Nu starter projekt ‘Tøm Fryseren’. De bær, der er til overs fra sidste år – dem, jeg har gået og sådan lidt dumnærigt sparet på – sådan lidt ’til hvis’, skal nu bruges
Kokos suppe med kylling½ l. Kyllingefond4 kafir lime blade1 stilk lemongræs fintsnittet12 tynde skiver galanga rod600 g kyllingefilet i tynde skiver1 Kokosmælk på dåse2 spsk
Jeg har tit wokken fremme herhjemme det er nemt og hurtigt og forholdsvis nemt at gøre lækkert, og så kan man bruge hvad man lige har i køleskab og fryser af kød og grønsager
Arj okay, helt tom må pungen ikke være. Men den anden dag lavede jeg denne lækre lasagne. Der blev et kæmpe fad og endte med ialt 8 portioner (3xaftensmad, 2xmadpakker, 2xmadpakker og 1xaftensmad - og så var jeg også lidt træt af lasagne i noget tid), men det kan jo fryses så der er nem mad til en travl dag
Pisk alle ingredienser til dejen sammen, og lad den hvile mindst i 1 time i køleskabet. Uha, hvor har der været travlhed i og uden for det lille hjem, så der har været helt stilstand på bloggen
Jeg elsker i sær vietnamesisk mad for den friskhed, der ofte præger retterne. Bun tom nuong er ingen undtagelse, men ligefrem et stjerneeksempel på sådan en ret
G. o. d. v. a. r. m. e. n. s. u. p. ,. g. k. I. i. f. å. l. t. b. T. 4. j. 0. y. 1. ø. 2. c. 5. (. +. M. F. C. ). /. K. S. æ. ". h. H. `. *. ¸. ✿. •. ¨. ღ. ✿ G
D. e. r. n. i. s. p. å. b. l. o. g. ,. d. æ. v. y. t. u. E. k. a. f. h. j. J. m. ø. V. I. P. R. H. G. B. L. K. x. c. 1. /. 2. (. ). 5. 7. 0. 3. 4. X. S
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.