6oz Red snapper fillet - skin on & scaled 6oz Pearl barley (blanched then refreshed)1pint Chicken stock 1 1/2 oz Dried porcine mushrooms (soaked then diced) 1 Onion (finely diced) 1 Clove of garlic (pureed)½ bunch English spinach (washed, blanched then chopped) 2oz Butter (knobs)1oz Parmesan (grated) Lemon SeasoningPearl Barley RisottoHeat a pan & sauté the garlic & onions without color, add the porcini and sautéAdd the barley & chicken stock and cook as per normal risotto 10-12 minutes
Valrhona Dark Chocolate Pearls. Puha, det er lang tid siden jeg sidst har delt noget herinde med Jer, det en næsten helt flovt, for jeg kan jo se at I stadig følger med herinde og det er jeg super taknemmelig for
Om sommeren, hvor det er varmt, foretrækker jeg disse letvægter minerale løse foundations. De er medium til fuld dækkende, afhængig af hvor meget du påfører og "buffer" pudderen ind i huden
De norske jordbærene er så søte at de fint kan bli til syltetøy uten den sedvanlige mengden sukker. Litt honning sørger for den søte avrundingen, mens de små næringsrike chiafrøene gjør jobben som fortykningsmiddel
I aftens fik vi chili con carne, en af efterårsfavoritterne her hjemme. Og i år bliver det ekstra godt da min kæreste allerede har høstet en masse habañeros og planterne i drivhuset bugner stadig af chilier i alle modningsfaser
Når det kommer til makeup har jeg tre favoritter og kun tre produkter jeg bruger. Først og fremmest får jeg farvet mine vipper en gang hver anden måned, så mascara har jeg nærmest lagt på hylden
Jeg er blevet klippet… Og farvet. Mit hår var simpelthen blevet så langt, og selvom jeg egentlig var glad for det lange hår så var det besværlig at sætte
Jeg startede ugen med det perfekte break fra flytningen og udpakningen – en lille tiltrængt recovery, i form af godt og vel en times total forkælelse hos Copenhagen Hair Spa i Nansensgade i København
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.