12 spsk.
Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker , eller Dr. Oetker Madagascar Bourbon Vaniljesukker
1 smør
eller oliemagarine til stegning
12 breve
Dr. Oetker KageMousse med chokoladesmag
15 dl
letmælk
1 Dr.
Oetker Choko Dessertsauce
1 Dr.
Oetker Chocolate Silver Pearls - sølvkugler med chokoladecenterTilberedning 1 Pandekager Pisk æg sammen med halvdelen af mælken. Tilsæt de tørre ingredienser, si evt. kakaopulver med melet for at undgå klumper,og pisk sammen til en tyk masse. Rør den tykke dej jævn, indtil der ikke er flere klumper. Tilsæt den resterende mælk lidt efter lidt, til dejen har den rette konsistens. Varm en stegepande op og kom lidt smør på. Hæld lidt dej på panden og drej den rundt, så dejen fordeles i et tyndt lag på hele panden. Bag pandekagerne ved moderat varme på begge sider, undgå at brænde dem på. 2 Chokolademousse Bland brevets indhold med mælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed til moussen er luftig. Anret kagen ved at ligge de afkølede pandekager sammen med et tyndt lagt mousse imellem hvert lag. Hold 3-4 spsk mousse tilbage og kom den i en sprøjtepose med stjernetyl. Pynt Sprøjt 3-4 små toppe mousse ud på toppen af kagen, langs kanten. Fordel dernæst chokoladesauce ud over hele toppen af laget med en paletkniv. Sørg for at lade saucen dryppe ud over kanten. Slut af med at pynte med en håndfuld sølvkugler med chokoladecenter.
Mos bananerne med en gaffel eller stavblender, og bland det i sammen med vaniljeekstrakten. Kom cremen i en sprøjtepose med en stjernetylle, og sprøjt små blomster ud over hele kagen – cremen kan også sagtens bare smøres ud over kagen i et tykt lag
Beklæd en rund form (ca 22-25 cm diameter) med bagepapir og kom chokoladekage dejen deri. Klik for at se video, hvor jeg laver opskriften her >> Kom smør i en gryde og smelt det over mellemhøj varme
Bland kanel og sukker, og rør det sammen med brun farin og smør. Det bliver meget klistret, men du skal bare blive ved med at ælte, for så begynder dejen ligeså langsomt at samle sig
Smelt smørret og rør det sammen med de andre ingredienser. Smelt chokoladen og rør det sammen med kanel (kan udelades, hvis du ikke har lyst til et jule-touch)
Befri dadlerne for sten og blend dem sammen med bananerne i en foodprocessor. Smelt kokosolien let og blend det i dadel/bananmassen sammen med æg, mælk og vaniljeessens
Du kan spise chokolademoussen som den er eller servere den med friske bær og fedtfattig vaniljeis. Den har en dejlig smag af chokolade med en cremet og blød konsistens
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.