Pisk æg, hakkede krydderurter, knuste rosa peber og salt sammen. Vend kartofler og de andre grøntsager i æggene, og hæld skålens indhold tilbage på panden
Ingredienser til patatas con chorizo (kartofler med pølse). Tapas – I landende omkring middelhavet serverer de tit et udvalg af mange små retter på én gang som et let mellemmåltid eller som et selvstændigt måltid, der spises efterhånden som retterne bliver tilberedt
Kyllingen rives med to gafler, saucen/marinaden hældes over og det kommes i en ciabattabolle(jeg brugte denne opskrift) og serveres med patatasbravas og aioli
grillet chorizio, kyllingvinger med brandyglace, ratatouille, patatasbravas (friterte båtpoteter med bravassaus og alioli), San Sebastian poteter (saltbakte småpoteter med chiliolje)
Denne ret bør ikke kun være reserveret til de fattige i betydningens kedelige forstand. Og vi er vel i øvrigt alle både fattige og rige på hver vores måde på én gang…
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.