Så skal vi en hurtig tur til Spanien, og det bliver i bedste tapasstil. Albóndigas er kødboller i tomatsauce, og hvis man søger på albóndigas-opskrifter, findes der et hav af forskellige smagsvarianter
I weekenden. havde jeg besøg af mine forældre. Inspireret af al den gode mad, min søster og jeg havde fået i Madrid, besluttede jeg, at de skulle have spansk-inspireret mad
Af alle tapas opskrifter er de spanske kødboller - eller "Albondigas" som de retteligt hedder, nok den mest kendte - og der er, som med så mange andre klassikere, lige så mange versioner, som der er kokke
For tiden laver jeg gerne den tomatsauce, som jeg laver til albondigas (spanske kødboller). Ta' selv spaghetti er mere et serveringsforslag end en opskrift
Albóndigas er de mest fantastiske spanske kødboller, som man på ingen måde kan få nok af. De spises ofte med en cocktailpind, og spises som en del af flere tapas
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.