4 filet af hvidfisk - her er fra brugt Victoria Bars, men der kan fx også bruge rødspætter. Bag fisken i ovnen i cirka 20 minutter ved 200 grader. 4 filet af hvidfisk - her er fra brugt Victoria Bars, men der kan fx også bruge rødspætter
Læg de to slags fisk ovenpå. Læg oregano på og dryp citronsaft og olivenolien over fisken. Træk papiret henover fisken og fold enderne ind i enden og siderne
Citronskallen og citronsaften løfter risottoen, så den virker lidt lettere i konsistensen og sammen med aspargesen, finder man næppe med kompagnon til en grillet fisk en lun forårs- eller sommeraften
D. e. n. l. æ. k. r. å. m. a. i. d. g. f. u. o. p. s. t. (. h. ). ,. j. ø. v. O. b. F. I. ". K. S. w. 5. 0. 4. c. E. 1. -. 2. *. R. N. H. V. U. L. y. T. B
J. O. R. D. S. K. M. F. I. g. i. d. a. s. t. o. e. n. f. k. b. l. v. j. r. m. u. å. h. ø. ,. p. /. y. c. ). N. G. E. 1. 5. 0. 2. A. Å. æ. H. x. T. V. -. L. 4. ½. 3. ) g
D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. b. l. v. a. u. g. å. m. c. M. d. j. y. ,. T. æ. G. C. -. ø. S. h. J. F. x. U. Æ. 2. I. 3. 0. (. ). 1. 4. L. K. B. 8. 5. H. P. N
Forberedelsestid. Fisken skulle oprindeligt – i hvert fald ifølge madplanen – have været skindstegt. Men da vi også fik det for ganske få dage siden, så besluttede jeg at råmarinere den i [
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.