Jeg har fra Deluxe-serien brugt den lækreste italienske parmaskinke, en tyk balsamico, klar-til-brug porcini svampeog en cremet, nøddelækker valnøddeost
Samt mere fokus på noget, som forekommer mere ligetil at arbejde med, nemlig frekvensen af ens løb. Jo kortere tid, du er i kontakt med jorden, jo mere økonomisk – og hurtigere – løber du
Faktisk synes jeg det har hjulpet min fordøjelse medet enkelt fully raw måltid, hvis jeg lige har givet den en enkelt udfordring for megetog den har brokket sig
Når den er varm nok, skrues der ned for varmen, ogfiskefrikadellerne formes med en spsk - jeg kan godt lide de ikke er for store, men det afgør du jo helt selv
-. L. Y. N. S. T. E. G. U. M. D. A. &. e. n. f. r. i. s. k. t. a. g. l. ø. b. h. o. d. ,. m. u. å. v. j. 2. 0. 3. y. æ. p. 1. (. ). V. I. R. /. 4. c. 5. K. O
Inden grøntsagerne kommes ovenpå tærtedejen dækker du bunden til medspinat - må også gerne være frossen, men husk at dræn vandet godt af både her og ved grøntsagerne hvisdu anvender frossen
-. E. n. r. i. g. t. l. æ. k. e. a. s. ,. d. h. f. ø. j. v. m. p. o. C. O. S. 2. I. 0. 1. ½. 6. b. c. 4. u. F. å. H. 3. T. /. y. 5. P. D. L. 7. V. 8. 9. G
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.