Her er det ikke så afgørende om du bruger fileter fra rødspætte, torsk eller eksempelvis sej. Denne opskrift på gratineret fisk med spinat og Parmigiano Reggiano er næsten altid et hit
Så burde du prøve disse super gode parmesan kartofler med basilikum pesto. Revet parmesan. Når der er 5 minutter tilbage fordeler du parmesanen over kartoflerne og sætter fadet ind i oven igen, til osten er smeltet. 4 spsk Revet parmesan
D. a. v. i. f. o. r. e. t. p. u. g. s. d. n. k. j. l. y. m. ,. å. æ. c. ø. J. h. b. (. ). F. q. P. 2. -. 3. 5. 0. 1. 4. %. S. K. T. R. L. V. M. N. H. B. C. I. G. A. w. U
Til gengæld står menuen på blomkålsdeller med forårsløg, parmesan og lidt paprika og chili. Rør blomkål, forårsløg, groftrevet parmesan, æg, mel, mælk og et pænt drys paprika, chiliflager og salt sammen
Frisk pasta grøn 1 squash Ristet pinjekerner Reven parmesan ost Rist rejerne i olie på panden med salt Rist pinjekerner på tør pande til de tager lidt farve. 2 dl olie 2 fed hvidløg 1 dl reven parmesan ost 1 bundt basilikum Salt 1/2 dl ristet pinjekerner eller evt mandler uden skind. 1 dl reven parmesan
Skær eller klip eventuelle trevler af. Riv parmesan udover. 2 bundter grønne asparges 100 gr revet parmesan 50 gr smør 6 æg 3-4 skiver hvedebrød 1 lille bundt citrontimian Havsalt og peber Bræk enderne af aspargeserne og damp dem i kogende vand i 2-3 minutter. 100 gr revet parmesan
Ellers kan du bruge små skåle, muffinsforme eller ramakiner. Du kan selv ændre fyldet i dine æggemuffins i nærmest det uendelige med forskelligt fyld og krydderurter, men jeg har valgt revet blomkål, hvidløg, pinjekerner, chili og parmesanost, som jeg synes bliver vildt lækkert
Det er som sagt en vegetarisk pasta, men du kan for ekstra luksus (eller for kød-elskeren) sagtens toppe med tern af sprødstegt bacon eller chorizo på toppen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.