Kyllingeinderfieltterne steges gyldne i olie og hvidløg og krydres med salt og peber. Kylling, tomater, guelrodsspåner og feta blandes i og der pyntes med basilikum blade
E. n. l. u. k. s. r. e. t. a. w. d. p. å. T. i. m. f. ø. g. h. v. æ. o. c. I. b. ,. F. -. y. D. (. 4. ). 2. 5. 0. 1. /. H. S. R. j. 3. 6. B. 7. 8. L. 9. K. N. è. m l
Pastaen (Pappardelle) er købt i Føtex, og er min absolutte favorit pasta – den kan klart anbefales. For mig er der ikke meget, der slår en skål god, frisk pasta med hjemmelavet pesto, friske cherrytomater og basilikum – det er nærmest indbegrebet af sommer
Server sammen medpappardellen, frisk parmesan og persille. Pappardellen koges aldente alt i mens, at du steger laksen på en drønvarm pande i en blanding af smør og olie
Fandt en opskrift hos Sæson for god smag på pasta med rodfrugter. Rodfrugterne bruges til en grøntragout og det giver en god rustik vintersovs til pastaen
Jeg bruger frisk pappardelle pasta, en bred en af slagsen – det er min yndlings, og den kan fås i Føtex – men du kan også sagtens bruge andre slags pasta, både friske og tørrede
En af dem er pappardellemed gorgonzolasauce. Jeg har været i gang med at lave en nye hjemmeside, der med tiden gerne skal blive en store og inspirerende samling af de bedste pastaretter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.