Du har sikkert støt på tang før – i form af en rulle, med en masse hvide ris og lidt fisk rundtom. Projektet var spændende for mig, da jeg altid har haft en stor passion for at gøre danskerne sundere, formidle sundhed og ikke mindst gøre det sundere alternativ mere indbydende
Noget af det bedste jeg ved til madpakken, er tangpesto på brød. Et perfekt mellemmåltid eller middagsmad til madpakken for dig og dit barn, i en sund og afbalanceret kost
Fordel de spæde grøntsager på midten af hvert af de fire stykker bagepapir. 1 kg oksekotelet (skåret af højrebet)OlivenoliePeberGrøntsagspakker4 stykker bagepapir 30x40 cm4 stykker alufolie 60x80 cm1 bundt spæde vaskede gulerødder1 bundt ordnede sommerløg1 bundt ordnede asparges100 gr smør8 spsk hvid balsamico1 bundt skyllet groft hakket estragonKrydr okse-koteletten med peber og pensl med olivenolie
Kom det hele ned i skålen og smag til med citronsaft, tangsalt og hvid peber. Lidt frisk citronsaft. En lækker krabbesalat med Tang grillkrydderi og årstidens grønt
Noget af det mest spændende og en helt klar to-do inden fødslen var at pakke hospitalstasken. Og tøj, for kunne bestemt ikke genbruge det jeg havde haft på til fødslen
Fordel dem på midten af de fire stykker bagepapir. Bræk feddene af de grillede hvidløg. Anret de grillede kyllingebryster på tallerkenerne sammen med grøntpakkerne, pres saften fra de grillede citroner over kødet og server de bløde hvidløg til
Den gode historie skal i selvfølgelig have med - Tang Fuldkornsmel. Nordisk Tang har netop lancheret produktet Tang Fuldkornsmel, som blev total udsolgt lørdag og søndag, da vi brugte dette brød som "smagsprøve" til vores tangpestoer
Den her opskrift er jeg blevet inspireret af på FDB's hjemmeside "Vi skal spise". Det er en rigtig dejlig variant af torsk, som jo ikke altid falder i lige god jord - i hvert fald ikke her hjemme
Super sundt, men husk endelig at hælde noget af dressingen over, når man har taget en portion, for ellers smager det ikke af nok - dressingen er virkelig essentiel og har en god smag
Nu kan du marinerer tangen i lidt tamari eller shoyu, olivenolie, citronsaft, en anelse vand, en halv finhakket rød chili uden kerner og lidt frisk hakket ingefær
1 pose pastaskruer, kogte og afkølet. Lækker og fyldig pastasalat. Du kan komme lige de grønsager i som du har lyst til, så det en god en at lave når man skal have ryddet op i køleskabet
Horn med ost og skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten. ) I dag bakte vi disse og koste oss til lunsj, vi var gode og mette lenge etterpå
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.