Riv så ingefærenog pres den gennem en si for at udvinde saften og rør også det i yoghurten. Om det skyldes min craving for ingefær for tiden eller bare alt den friske frugt ved jeg ikke helt, men den skulle hvert fald laves derhjemme
Blendet ingefærog vand, og siet pulpen fra. Dorthe og jeg har de sidste par uger gjort følgende. Brug den i juice, smoothies eller skyl et rent ingefær shot ned
* lad det hele stå lidt og lad det koges ind mandlerne (vær tålmodig, det kan betale sig). * når sukkerlaget er begyndt at smuldrer, skue eventuelt mere ned og vend mandlerne til de er karamelliserede og de er færdige
Man skal blot forstå, at nudelsalaten kan varieres med flere typer kød og tilbehør - og at vermicellinudlerne (bun) ligeså kan erstattes med ris (com tam)
I Hanoi er man også glad for bun, nudelsalatenmed de uendelige variationsmuligheder, og bun cha Hanoi er nok den bedste bun, jeg har smagt indtil videre
Bring salt og vand i kog i en gryde og tilsæt mandlerne. Jeg har en del gange omtalt saltede mandler som er en af de snacks vi spiser mest af herhjemme for tiden
Kom mandlerne ud på et stykke bagepapir og skil dem fra hinanden med to gafler så de ikke sidder fast i hinanden, for så kan de være svære at få fra hinanden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.