Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
♡ Server dem som tilbehør eller hovedelement med en sprød, grøn salat til. Billedet var ret mørkt, men jeg kunne alligevel godt se, at hun havde lavet nogle ovnbagte søde kartoflermed en creme og nogle ristede kikærter på toppen
Når jeg selv laver indisk herhjemme, bliver det ofte chicken tikka masala, butter chicken, en vegetarisk curry a la denne med søde kartofler og kikærter eller min aboslutte favorit dahl med skyr og ristede mandler (som nok kommer til at stå på menuen ret ofte, når jeg flytter hjemmefra om ikke så lang tid…)
hvidvin (kan erstattes med vand). For-varm en ovn på 180 grader varmluft og sæt laksefiletterne ind i et ovnfast fad penslet med lidt olivenolie og krydret med salt og peber, lad dem stege i 13-15 min. Tilsæt madlavningsfløde og saft af 1 lime, lad det koge lidt ind og smag til med salt og peber inden pastaen vendes forsigtigt i blandingen
Hvis du har en lille rest af nogle urter, radiser eller andet grønt kan du med fordel tilsætte det til din creme Vi har ofte kartofler i overskud efter middagen, især i grillsæsonen
Serveres med nye kartofler og evt. Nye KartoflerChampignonerne vaskes og skæres i kvarte og steges i en gryde i halvdelen af smørret og halvdelen af olien
Tilbehør. Ovnbagtekartofler skåret i både og rødkålsalat med frugt og mandler. Skræl kartoflerne, skær dem i både, læg dem i en bradepande med bagepapir og fordel lidt olie over
Mas hvidløget med en bred kniv og kom det til kartoflerne sammen med rosmarinen. Kartoflerne. Skæbnen ville så, at jeg også var løbet tør for estragon (PANIK), så jeg kigge igennem hvad jeg havde og ville forsøge mig med noget persille istedet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.