Nemtog lækkert tilbehør, der passer til stort set alt. Dette indlæg blev udgivet i God og billig mad, Lidt af hvert, Opskrifter og tagget hvide bønner, Opskrifter, snackpeber, tilbehør
Hvis der er kød til overs, der ikke er kommet i et peberfrugt, servér det bare som tilbehør. Skær broccolien ud i fine små buketter, skær rødløg ud til ringe, skyl napoli-salaten, rist pinjekernerne på en pande og bland det sammen i en skål med cremefraiche og sort peber
Nu da sommeren blusser op igen er det vist på tide at få gang i grillen igen - man bliver helt henført til den dejlig sommer - og der er stadig gas tilbage på flasken
Enten du lager pølsene selv eller kjøper spesialpølser fra slakteren, er det ikke så mye som skal til før en ordinær pølse i brød blir en hip hot dogmed kredibilitet blant kjennere
Når kartoflerne har kogt, hældes de i en sigte til afdrypning. Frys den ene halvdel ned, så har du hurtig og nem pizzadej, næste gang du får lyst til pizza
Server drysset med purløg ogmed groft brød til. Tilsætkartoflerog steg kort. Jeg skriver de ting jeg puttede i æggekagen, men som altid er den vældig egnet til en omgang "tøm køleskabet"
Spis noget salat og måske et lille flüte til. Mens det bruner, vendes kartoflerne i olie og lidt salt. Mens det står og hygger, gøres de sidste ingredienser klar
Og glæder mig til lasagne med hjemmelavet pasta. Timian, salt, peber og en smule chili blev tilsat. Vi har nu mod på tanden til at prøve selv at lave fyldt pasta
Er du træt af kogtekartoflerog synes du altid det bliver det samme tilbehør du får til dit kød. Så hvis du spiser kartoffel til dit kød slår du to fluer med et smæk
Så nemt er det. Den anden dag havde jeg fx en rest dahl, som jeg kom i halve peberfrugter, dryssede lidt ost på toppen og bagte i ovnen, til osten smeltede
Jeg fik kartoflertilberedt på den måde første gang på Henne Kirkeby Kro for mange år siden. Drys med de hakkede krydderurter og salt, læg smørklatten ved og pak bagepapiret godt sammen om kartoflerne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.