marcipan glukose og flormelis æltes sammen til en jævn overtræksmarcipan. Udrul overtræksmarcipanen i et tyndt lag, men pas på det ikke bliver for tyndt
Overtræksmarcipan. maizena til udrulning af overtræksmarcipan. Overtræksmarcipan. Opbevar overtræksmarcipanen ved stuetemperatur i en lukket pose, til den skal anvendes
Overtræksmarcipan. Der er stadig mange muligheder med rabarberne, sommerens første, danske frugt. Arbejdsopgaverne er mange i denne kage, men anstrengelserne lønner sig og fin ser den ud – og så er den næsten bedre dagen efter
Jeg har LÆNGE ledt efter den marcipan der hedder ODENSE Overtræksmarcipan ekstra hvid, når jeg laver bryllupskager, da almindelig marcipan begynder at skille, så snart man tilsætter hvid farve
Fondipan (Som er en blanding af fondant og marcipan (hvis man vil overtrække kun med marcipan er det vigtigt at man laver overtræksmarcipan, for eller vil den sprække og være MEGA træls)
Du kan sagtens komme af sted med at bruge overtræksmarcipanen fra Kagepynt 3. Endnu engang, der er ikke den helt store forskel på om du bruger fondant eller marcipan til at dekorere dine kager - så længe du vælger den rigtige marcipan
)Manchester united trøje 2010Kagen er bygget op af chokoladekage med jordbær mousse og lys chokoladecreme og overtrukket med overtræksmarcipan, mens pynten er lavet i fondant
Jeg brugte denne gang noget købt overtræksmarcipan, men du kan også tilberede det selv ved at blande 150 g marcipan med 75 g flormelis og eventuelt nogle spsk
500 g overtræksmarcipan. Påskegul marcipanovertrukket chokoladekage med hindbærmousse og smørcreme. Da jeg var i London tilbage i november måned sidste år, købte jeg marcipan med hjem i forskellige farver
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.