Klassiske kartoffelkager
Crème
Crème
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Kartoffelkager, 8 stk
  • Vaniljecreme (lav evt. halv portion, da der er ret meget)
  • 5 dl sødmælk
  • 1 vaniljestang
  • 70 g sukker
  • 40 g majsstivelse
  • 120 g æggeblommer (6 stk.)
  • Vaniljebunde
  • ½ vaniljestang
  • 65 g sukker
  • 100 g æggeblommer
  • 100 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 200 g æggehvider
  • Overtræksmarcipan
  • 300 g marcipan
  • 150 g flormelis
  • 35 g glukosesirup (ca.)

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.