I dag blev jeg inspireret af en veninde der skulle lave Ossobuco udfra en opskrift fra Aarstiderne. Skrab ossobuco-skiverne rene med en kniv og rids et par steder i kanten, så de ikke krymper sig, når de brunes
Aftenens ret bød på hjemmelavet fettuccine, Melanzane alle Parmigiana og Saltimboca alla Romana. Saltimbocca alla Romana fra Hanne Bloch’s skønne Mit Italienske Køkken
Pollo Alla Cacciatora til 2 personerIngredienser. Jeg lavede denne ret en aften, hvor jeg kom sent hjem, og den har alle de plusser der kræves sent en kold efterårsaften
Pollo alla porchetta. Så skulle testen stå. Ville det overhovedet være muligt at ramme noget, som smagsmæssigt var blot i nærheden af Rosannas rosmarin-kylling, som hun tilberedte for os mens vi var i Umbrien
Efter middagen med gårsdagens kylling (se opskrift). var der rester og stadig masser af kød på skroget, og dette kød skulle ikke gå til spilde så derfor blev det til en lækker kyllinge salat
Bunden rulles ud og toppes med revet mozeralla og cherrytomater. Bunden rulles ud og kødsovsen, majs og løg puttes på bunden, der toppes med revet mozeralla
Jeg havde et stykke bacon liggende i køleskabet fra sidste uges Carbonara, og det var altså årsagen til, at noget lignende også skulle på denne uges madplan
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.