Polloalla porchetta. Så skulle testen stå. Ville det overhovedet være muligt at ramme noget, som smagsmæssigt var blot i nærheden af Rosannas rosmarin-kylling, som hun tilberedte for os mens vi var i Umbrien
Aftenens ret bød på hjemmelavet fettuccine, Melanzane alle Parmigiana og Saltimboca alla Romana. Saltimbocca alla Romana fra Hanne Bloch’s skønne Mit Italienske Køkken
F. o. r. l. e. d. n. a. g. v. j. p. å. C. f. é. D. t. G. u. H. s. ,. h. i. k. æ. -. m. ø. b. ). T. 2. 1. c. 4. 0. y. L. R. '. P. A. /. K. &. +. I. M. E
Efter middagen med gårsdagens kylling (se opskrift). var der rester og stadig masser af kød på skroget, og dette kød skulle ikke gå til spilde så derfor blev det til en lækker kyllinge salat
Bunden rulles ud og toppes med revet mozeralla og cherrytomater. Bunden rulles ud og kødsovsen, majs og løg puttes på bunden, der toppes med revet mozeralla
Jeg havde et stykke bacon liggende i køleskabet fra sidste uges Carbonara, og det var altså årsagen til, at noget lignende også skulle på denne uges madplan
Pesto alla genovese er oprindeligt en egnsret fra Ligurien, men den grønne sovs spises og produceres i stort omfang også langt ud over Italiens grænser
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.