Skal geleen være helt gennemsigtigt kan du si saften igennem ostelærred eller et vådt viskestykke. Det meste frugtgele har godt af at få tilsat noget citron, for at give det lidt bid
Æblegele er rigtig lækker som tilbehør til kød men også på et stykke franskbrød. De skal helst ikke være for store, så er det svært at få geleen til at stivne
Den finnes i mange smaker, så du kan lage din egen favoritt gelé, med eller uten bær. Kiwi og ananas funker ikke i gelé, de inneholder noen enzymer som gjør at geleen ikke stivner
Hjemmelavet sukker dekorationerjeg fik den skører ide at lave små blomster, hjerter og stjernersom jeg så kan bruge istedet for de købte sukker kugler osv
Iris har ligeledes fået lidt brun pulverfarve for at gøre det mere realistisk. Derpå trillet en kugle i brun fondant, og derefter lavet gajol-striber rundt vha min dekorations pen - en kniv havde gjort arbejdet mindst lige så godt
Pynten er lavet af chokolade og rødfarvet gele. Ikke de store vilde kreationer bliver det til i privaten, det meste går op i snotklude - ja, forkølet igen - og arbejde, hvis det ikke lige var fordi jeg skal sove i mellem
Jeg ved ikke helt, om man kan kalde tre sammensatte ingredienser for en opskrift, men ikke desto mindre bliver netop disse tre til svampede, sunde chokoladebrownies
Du kan også lave nogle lækre rosinboller ud fra denne opskrift. Ikke nok med det, får du gode vitaminer og mineraler her, da æg indeholder stor set alle vitaminer og mineraler (foruden vitamin C og K), og de resterende ingredienser bidrager ligeledes med en masse B-vitaminer, calcium, kalium, phosphor, magnesium og ikke mindst en pokkers god smag, som du kan nyde med god samvittighed
Denne enkle kake snacken er deilig å ha til kakao eller kaffe'n. Du kan spise den som den er eller dyppe den i smeltet sjokolade for en enda bedre smak
Horn med ost og skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten. ) I dag bakte vi disse og koste oss til lunsj, vi var gode og mette lenge etterpå
Jeg bliver ofte spurgt om, hvor jeg får inspiration til mine madopskrifter fra. Men en del af min inspiration kommer ligeledes fra andre madbloggere (som der findes virkelig mange dygtige af
Parmaskinke er veldig godt, spesielt når du snurrer den rundt kyllingen Visste du at parmaskinken med kronemerket på betyr at skinken er lagret i minst 12 måneder, og kun de beste skinkene brennmerkes med denne kronen og selges som parmaskinke
Hvis du har adgang til et paradisæbletræ, er det nu, du kan lave gelé, som kan bruges som tilbehør til varme retter eller til pynt på kager, fx æblekage
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.