Den opskrift du får her er fra min bedstemors opskriftsbog, så den har et par år på bagen. Jeg har den stadig på et stykke afrevet, gulnet papir, håndskrevet med sirlig skråskrift
Rør ofte i gryden så grøden ikke brænder på i bunden. Sæt risalamanden koldt. Risalamande2 dl grødris1 liter sødmælk1 vaniljestang2-3 spsk florssukker1 vaniljestang100 gr smuttede mandler5 dl piskeflødeKog ris, mælk og en flækket vaniljestang ved svag varme under låg i ca
Risalamande er en af de ting som jeg glæder mig allermest til og især den min mormor laver hehe. Hvilke ting elsker du specielt ved julen og maden der hører til
Lignende opskrifter. Nu har vi også prøvet at lave risalamande af minutris, men lad os slå fast, at resultatet ikke var storslået efter vores smag, men prøv selv
Her er opskriftenpå en lækker, vegansk risalamande lavet i sundere og eksotisk version. Og veganeren, der enten lige har taget springet eller har lyst til at få nogle nye retter på middagsbordet
Servér risalamanden med kirsebærsovs og eventuelt hakkede mandler eller hakket chokolade på toppen. Har man fravalgt ko-mælkeprodukter af den ene eller den anden årsag, betyder det bestemt ikke, at man behøver at gå på kompromis med julemaden af den grund
Jeg har en opskriftpårisalamande – og den er mega god. Hak de smuttede mandler, – husk at gemme én enkelt til mandelgaven – flæk vaniljestangen på den lange led, skrab nænsomt kornene ud og mas dem sammen med flormelissen for at skille vaniljekornene ad
R. I. S. A. L. M. N. D. E. V. J. Y. T. P. /. K. B. Æ. U. C. e. s. y. l. t. d. a. p. i. n. r. b. u. å. o. g. m. H. k. f. h. ,. O. v. ø. 1. 2. æ. 0. j. 4. 5. -. 3. 7. (. z. ). c. é
Det er nemlig ikke alle her i huset er vilde med mandler Denne risalamande er jo ikke en fedtfattig opskrift, den kunne måske godt være lidt mere mager men man kan jo lige så godt give den fuld skrue her op til jul
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.