Den her opskrift har efterhånden fulgt mig længe. Det er sådan en opskrift, der er super nem og hvor man bare altid er sikker på, at resultatet bliver godt
Mel, bagepulver, kakao og flydende chokolade blandes og røres i massen. Dejen bredes ud i en lille smurt bradepande i en tykkelse af 2-3 cm. ovn i 30-40 minutter. Derefter skal den have lov til at køle lidt af, før den skæres i kvadratiske stykker på omkring 5 cm
Sæt hæklenålen i det ene "øre-hjørne" med en fastmaske. Grunden til, at jeg synes at det her er denbedsteopskrift er, at den har en rigtig fin hovedform og ikke kræver at man presser den i form
De fleste opskrifter på hjemmelavede burger-boller er rigtig fine, men resultatet er oftest en lidt hård rustik bolle, som – i min verden – ikke egner sig særlig godt til en burger
Jeg har prøvet flere forskellige opskrifter, der aldrig helt har tilfredsstillet mine koldskålsforventninger, men sidste sommer var den der, og jeg tror, mange er enige i, at denne har den helt rigtige sødme og smag af citron, samt den rette tykke, bløde konsistens
Jeg har fået mig en ny sommer-favorit. Og ja jeg ved godt, at det er stærke (og muligvis også ret forpligtende) ord, når jeg kalder en kage ‘denbedste’, men det ér virkelig denbedste jordbærkage, jeg har fået
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. E. n. t. r. a. v. l. o. s. d. g. j. e. i. k. å. æ. ,. f. m. ). J. h. p. ø. u. c. b. z. O. D. T. '. y. I. B. F. 2. 3. (. K. R. 1. 5. 0. G. é. 7. 6. M. x. 4. Æ. V. /. S. N. _. C. %. P. H. Y. w. 8. A. L
Skal du have fat i denbedste chokoladekage hvor der ikke er smørcreme og alt muligt andet godt i, men bare en plain chokoladekage, så er det denne her du skal have fat i
De fleste opskrifter på hjemmelavede burger-boller er rigtig fine, men resultatet er oftest en lidt hård rustik bolle, som – i min verden – ikke egner sig særlig godt til en burger
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.