Jeg har her samlet et lille udpluk af nogle af de bedste, sjoveste, hyggeligste, mest anderledes, velsmagende og inspirerendemadoplevelser jeg har haft i det forgangne år
Kartoffel-porre suppe – Tidligere – i de ”gode, gamle dage” – var supper kogt på ben eller kød. Således fik man klare supper med grøntsager – og måske kød – i, oksekødssuppe, hønsekødssuppe og lignende
En syndig kage der med de salte peanuts, den cremede chokoladeganache og den søde karamel minder mest om et stykke konfekt – eller et delikat stykke slik
Det er desværre ikke så tit, at folkeskolens hjemkundskabsundervisning byder på de helt store kulinariskeoplevelser, men disse boller er et bevis på, at der trods alt er undtagelser
Den eneste rigtige måde at servere koteletter på. Men koteletter kan godt gå hen at blive en lidt sej og tør oplevelse – sådan lidt hen ad gulvbrædder eller seletøj
Svensk pølseret fra Sverige – nej, svensk pølseret er pæredansk, og man ved ikke helt hvorfra navnet stammer – altså pølseret er jo nemt nok, det er jo en ret med pølser i, men hvor Sverige kommer indibilledet, det er ikkerigtigtil at sige med sikkerhed
Den her spinatroulade med laks, avocado og flødeost byder januar velkommen på den helt sunde måde. Trænger du til at skrue op for sundheden her i det nye år
En nem der med få ingredienser og minimalarbejdsindsatsgiver et lækkert resultat. Ja herhjemme er fisk jo ikkei høj kurs – kæresten spiserintet der lever under vand og det betyder jo at det kun står på menuen når jeg spiser alene
Minhidtil bedste oplevelse med kanelsnegle. Intet slår denne opskrift, som giver de mest saftige, lækre, svampede snegle fyldt med en uimodståelig kanel-creme
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.