Udseendemæssigt gav det maden et kæmpe løft med den flotte lyserøde farve fra rødløgene og den grønne persille, og der var masser af smag og en virkelig god kombination af syrligt, sprødt, salt og lunt
Jeg valgte dog ikkeat følge nogen af dem, selvom det var meget svært. Jeg er startet i Aarhus, og for at kunne starte på ugentligbasis, skal man have deltaget i et weekendkursus
I forlængelse af dette atleve sundt og kommei god form. Når man har satsig et mål, er det efter minmeningaltid godt med en gevindst ved målstregen (udover gevinstensisig selv, som det jo er at tabe tikiloselvfølgelig)
Det var et ret stort græskar, fyldt med fine kerner… Og da Pinterestiøjeblikket bugner med lækre opfordringertilat bruge græskarresterne fornuftigt måtte vilige prøve atriste græskarkernerne
En vigtig detalje man skal være opmærksom på med glutenfrit mel er, at dejen "sætter sig" efter ca. Problemt med glutenfrit mel er, at de alle sammen reagerer forskelligt
Omligepræcis det, bliver en udfordring for mig, i forhold til det her blog projekt, er jeg ikkeitvivlom, men det bliverforhåbentligt også en styrke, det at jeg altid er lidtkreativ, men dybest set, hvis man deler sineopskrifter, må man jo nok lære, at være lidt mere præcis og det, vil jeg gøre mit yderste, for atleve op til
I den forbindelse er jeg også nødt tilat takke min far, som har plukket alle de mange bønner. Jeg har fået flere kilo lækre grønne (og lilla) bønner kastet i nakken af dem, og det er skønt med gratis grøntsager
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. P. å. e. n. a. f. d. j. l. g. s. k. o. m. r. t. v. h. ,. J. b. u. ". H. æ. E. p. 4. c. ø. ). y. D. -. C. (. K. 2. 1. 0. /. R. F. L
Men her er jeg nok lidt gammeldages, for det var hyggeligt for første gang bare at fylde syltede kirsebær, pomerans, syltet appelsinskal og rosineri MUMS
Ja- du kan lave en sundere risalamande med grove grødris, mandelmælk, stevia/sukrin og hvor fløden er erstattet med pisketæggehvide og cremefine - men hvorfor ødelægge traditionerne og smagsoplevelsen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.