Sådan havde jeg det i hvert fald som barn, og de smager ikke dårligere fordi man bliver voksen. Smelt smør på en stor slip let pande og sæt dejen i klatter med en spiseske
Til gengæld er det også et must for mig i den lune version som en del af julefrokost eller påskefrokostbordet, hvor vi topper med stegte champignon og bacon
Det første jeg vil dele med jer er denne opskriftpå en frisk og lækker passionsfrugt juice med kokos og ingefær, som vi nød i går aftes da Esther var puttet i seng
De er rigtig gode til en brunch, lækre som en dessert og nemme at have med i madpakken kolde. Jeg har brugt chokolade proteinpulver i mine klatkager, men du kan sagtens bruge andet proteinpulver som f
Serveres med syltetøj og sukker - uhmmm, det er altid dejligt med klatkager. Vi havde klippeklisterdag i min datters klasse og jeg havde lovet at lave risengrød - puha det var hårdt
Når jeg husker tilbage på min barndom, så var dagen efter vi havde fået risengrød meget bedre end den dag vi fik risengrøden, for der fik vi nemlig klatkager eller somnogle kalder det risklatter, risenklatter eller lignende
Derfor vil du også se at jeg har notereten bestemt type mel i de fleste af mine opskrifterpå disse. Hvis man har en almindelig opskrift man gerne vil bage glutenfrit, kan det nemt være at den slet ikke fungerer med en type, men bliver helt perfekt, ogsom man kender den med en anden type mel
Og de sprøjtes ud på bageplader med bagepapir på. Lige siden den vinterdag hvor jeg smagte min første macaron sammen med mine medbloggere hos Nikolaus Strangas, har det været mit store ønske at lære at lave dem selv
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.