Til den lune ret i dag fikvikogtemajskolber så er det ved at være sommer når de kommer frem. Smør (både til at komme ved lige efter kogningogtil at selv tage på når man spiser dem)
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. K. ø. l. g. æ. r. t. e. s. u. p. m. d. y. n. D. a. f. j. o. k. b. ,. v. c. 4. 6. 0. 7. 5. 2. h. S. 1. /. L. å. F. B. H
Blend alle ingredienserne godt sammen i en blender. Kan godt lide at lave nogetsimpelt, men samtidigt lækkert og velsmagende tilmine gæster Det skal du bruge (25-30 personer)350 sorte oliven1-2 spsk kapers1 hvidløg 2 tsk timian2 ansjoser - kan udeladesOlie 1 chorizo pølse1-2 poser bruschetta brødSådan gør du. Smør oliven tapenade på de små bruscatta brød og put en tyk skåret bruschetta pølse på toppen Lækker og smagfuld anretningVelbekomme 350 sorte oliven. 1 hvidløg. 2 tsk timian. 1 chorizo
Tilsæt tomater, peberfrugt, balsamico, sukker ogchili. Majs-tomatsovsen serveres ved siden af. Majs. Husk der så skal tilsættes vand undervejs så sovsen ikke brænder på
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. E. n. a. d. e. m. å. t. s. p. j. o. g. l. b. h. ø. r. 4. 3. 2. 5. k. v. f. 1. y. u. ½. æ. M. T. ,. R. S. K. L. –
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. H. v. e. m. h. a. r. k. l. t. n. o. s. M. j. g. y. d. u. ,. f. å. b. æ. G. -. ). 1. 3. ø. F. O. (. J. B. c. p. S
Denne version er med et tyndt lag tomatsovs, serranoskinke, pesto, sorte olivenog rucola på toppen. Du kan sådan set komme alt på dinpizza, og det er oven i købet sundt og ret nemt at lave
Til eventet var vi et par madbloggere, der lavede lækre salater med deres grillost (se billede her), ogsidst på aftenen fik jeg nogle produkter med hjem, herunder en feta ogolivenblanding som jo var perfekt til denne salat
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.