Kan godt lide at lave noget simpelt, men samtidigt lækkert og velsmagende til mine gæster Det skal du bruge (25-30 personer)350 sorte oliven1-2 spsk kapers1 hvidløg 2 tsk timian2 ansjoser - kan udeladesOlie 1 chorizo pølse1-2 poser bruschetta brødSådan gør du. Smør oliven tapenade på de små bruscatta brød og put en tyk skåret bruschetta pølse på toppen Lækker og smagfuld anretningVelbekomme 350 sorte oliven
Læg baguetten sammen med babyleaves, ost, agurk og jordbær og krydr med lidt groftkværnet peber. Skær baguetten i 4 lige store stykker og server. 1 baguette, 350-400 g
Oliven olie den tørrede masse skal bruges til pynt på baguettene. Oliven olieChili Blanding. Skal du have gæster og lige vil starte med brød og lidt dip så er her et rigtig godt bud på nogle krydder baguette med aioli
Tilsæt mælk, olivenolie og revet ost. Fjern stenene fra oliven og tilsæt dem i dejen. Brød med soltørret tomat, basilikum og oliven175 gr hvedemel1 spsk bagepulver3 æg1 dl mælk1 dl olivenolie100 gr revet gruyére100 gr soltørret tomat50 gr græske oliven med provencekrydderi1 lille håndfulde basilikumbladeHavsalt og friskkværnet peber100 gr italiensk salamiTænd ovnen på 180 gr. 1 dl olivenolie. 50 gr græske oliven
Denne version er med et tyndt lag tomatsovs, serranoskinke, pesto, sorte oliven og rucola på toppen. Kombinationen af den sprøde serranoskine sammen med de salte oliven, den grønne pesto og frisk, sprød rucola på toppen spiller ret godt sammen
Til eventet var vi et par madbloggere, der lavede lækre salater med deres grillost (se billede her), og sidst på aftenen fik jeg nogle produkter med hjem, herunder en feta og olivenblanding som jo var perfekt til denne salat
Disse små hapsere består af manchego ost, serranoskinke og oliven. Sæt en oliven på en tandstik og stik din i skinke og ost, så skinken holdes på plads
Jeg kom på Team Kikærter, og vi fik til opgave at lave en ret, som udover kikærter skulle indeholde laks, oliven og bladselleri - samt hvad end vi ellers måtte have lyst til
Oliven er modtaget som gave / Sponsoreret. Jeg fik nemlig for et stykke tid siden tilsendt en ordentlig portion af forskellige oliven fra Gaea, en græsk producent som også kan købes i Danmark, som blandt andet producerer økologiske oliven, der pakkes i poser uden væske og konservering for at forbedre smagen
I denne version brugte vi også oliven, som giver sovsen ekstra smag. Sørg for at bruge gode oliven af typen ‘taggiasche’, de er bløde og smagfulde og kan købes i velassorterede supermarkeder også i Danmark (jeg har set dem i SuperBest engang)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.