Bland mel med peber i en dyb tallerken. Hæld hvidvinen over sammen med de hakkede flåede tomater. Bland revet citronskal og hvidløg sammen med hakket persille
G. a. m. e. l. d. g. s. f. i. o. p. k. r. t. å. O. B. u. c. 4. n. V. ø. b. S. v. h. y. é. D. ). æ. ,. 1. -. 2. C. 0. K. 3. H. F. ¼. L. 5. R. (. j. T. N. ) G
Sol, blomster, fuglesang – og hårdt arbejde. Server med ris til og gremolata - det grønne drys, der giver hele retten en frisk og lækker smag, som kan nydes hele året
Start med at beundre dig kød, kald evt. nogle familiemedlemmer ud, og vis dem hvor lækkert det ser ud. Varm nu en stor, gerne støbejernsgryde op med rigeligt oliven olie
Og kan man skyde simremads-sæsonen bedre i gang end med en omgang Osso Buco på helt klassisk maner. Osso Buco med gremolata og kartoffelmos med peberrod
Vi er ret vilde med simremad herhjemme og det er ikke sidste gang, at der står osso buco på menuen. Jeg er især vild med den gremolata på toppen som lige giver et strejf af friskhed til den ellers til tunge ret
Kødet snittes i kanten så det ikke bukker sammen, derefter vendes det i en blanding af mel, salt og peber inden det svitses på en varm pande i godt med smør, herefter kommes kommes det i ned til grøntsagerne
O. s. o. B. u. c. e. r. g. b. l. i. v. n. w. k. d. f. a. t. å. F. p. h. ,. ø. m. D. j. -. H. I. M. E. L. S. K. (. 4. ). 6. æ. 3. 2. 1. /. é. ½. 5. ". V. y. R. 7. 8. G. 0. N. r g
Bland mel med salt og peber, og vend kødet i melet. Lad gulerødder og selleri svitse med et øjeblik. Kom krydderbuketten eller et tefilter med krydderier i gryden
Langtidssimret Osso Buco med Pommes Fondant, også kaldet 'de fancy kartofler'. Begynd med at grovhakke gulerødder, porrer og selleri i skiver og firkanter
Nå, men selvom kødet ikke blev rigtig mørt, så var sovsen og grønsagerne til gengæld rigtig lækre – selvom jeg ikke er i tvivl om, at det ville have været endnu bedre med vin
A. f. o. g. t. i. l. å. r. v. s. b. u. c. a. e. n. m. d. V. æ. k. p. O. (. 4. ). 6. ,. y. 5. 0. -. 7. ø. 1. 2. 3. h. j. ½. C. B. T. H. K. F. D. L. S. g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.