Osso buco med safranrisotto
www.valdemarsro.dk
www.valdemarsro.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 8 okseskank
  • 1 dl hvedemel
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 løg, finthakket
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 2 spsk olivenolie
  • 4 gulerod, skrællede og finthakkede
  • 4 stængler bladselleri
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 3 spsk tomatpuré
  • 3 dl hvidvin, tør
  • 7 dl oksebouillon
  • 3 laurbærblade
  • 1 løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1 spsk smør
  • 275 g risotto ris
  • 1 knivspids safran
  • 2 dl hvidvin
  • 5 dl grøntsagsbouillon, gerne lidt tynd
  • 40 g parmesan, friskrevet
  • 0,50 øko citron, fintrevet skal
  • 3 dl persille, finthakket
  • 2 fed hvidløg
  • 1 øko citron, skallen herfra

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.