Så du kan med fordel tjekke etiketten, når du handler balsamicoeddike. De traditionelle eddiker er beskyttet af deres titel, Traditionale, ligesom man kender det med champagne
Olie,salvie,salt og peber blandesLøgene halveres,pensles med olien og lægges i et ovnfast fad. Kødet deles i fire lige store dele, der rulles til ca 12 cm lange pølserRullerne vendes i birkesOlien varmes på pandenOksekødsrullerne steges i 12-15 min og drysses med salt og peber
Nem og lækker tomatsalat med mozzarella og hjemmelavet balsamico dressing. En af de ting som jeg elsker ved sommeren er denne her salat med solmodne tomater
Bland balsamico, sukker, chili og olie sammen og smag til med salt, peber og citronsaft. Appelsinen som er i salaten giver rødkålet et frisk pift, men den kan også skiftes ud med enten pære eller æble stykker
Det er smagen af Danmark, når det er bedst, og her spiller svampenes smag på perfekt vis sammen med syren i citronen, den grønne smag fra persillen og den sur/søde balsamico
skåret i tykke skiver og bagt med hvidløgsolie, oregano og balsamico. De smager vidunderligt på rugbrød med salt og peber, i salater – alene eller i selskab, i tomatsovs til pasta og på den måde, vi lavede dem til en t-bone steak i lørdags
Denne salat med parboiled ris, balsamico krydret kylling og gedeost er virkelig lækker. Retten er derfor god til de dage, hvor det skal gå lidt stærkt med madlavningen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.