Lad den køle af i formen inden den skæres ud. En kakaomørdejsbund, et lag flydende karamelsauce som "oozer" ud af kagen når man skærer et stykke og en lækker, lidt snasket chokoladekagedej med mørk chokolade i, på toppen
Rocky road stammer formentligtoprindeligt fra USA og består oftest af smeltet chokolade, der røres sammen med fyld og sættes på køl for at stivne, og så har du din egen fyldte chokolade
Det skriver jeg om så snart jeg har fået det lavet, jeg har jo et par kølleri fryseren. Og denne her gang er første gang hvor jeg har lavet en mørkrisotto - med balsamicoi stedet for rødvin
Du skal kun tilsætte vand og gær, her skal du selvfølgelig vælge økologisk gær, da den er gluten fri eller tørgær, jeg bagte det med tørgær og delte portionen op i to
Skyl oksebrystet og kom det i en gryde. flødefond efter smagmaizena jævner. Skræl gulerødder, persillerødder, løg og porre, skær det i grove stykker og kom det i gryden tiloksebrystet
Vidste du, at mørk chokolade indeholderflavonoider, som er antioxidanter, der gavner den kognitivefunktion, indlæring og hukommelse og modvirker blodpropper, kræft og demens
Kom øllen ved og tilsidst vand til kødet er dækket. BraiseretOksebryst. Foråret er på vej men med weekendens vejr gav en mere lyst til noget varmt, derfor denne vinteragtigebraisering
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Lad dem kølelidt på en bagerist, mens du laver glasuren. Jeg synes, at det fungerer godt med lidtmørk chokolade, der smelter fint på toppen af remoncen
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.