Bland det hele sammen, skru ned til middelvarme og kom låget på gryden. Dem af jer, der ligesom mig lever uden en opvaskemaskine og næsten hver dag vasker op i hånden, ved, hvor dejligt det kan være at lave et måltid, som ikke kræver for mange gryder, pander og bestik
Vi ville have haft squash i, som i følge opskriften, men da manden herhjemme ikke kan se forskel på en squash og en aubergine, endte vi med at komme aubergine i
Som navnet antyder – ja så skal alt kommes i gryden på én gang og bringes i kog. Efter at vi har fået barn nummer 3, er der ingen tvivl om, at madplan og lette hverdagsløsninger er endnu mere nødvendig
Fra alle ingredienserne havner i gryden går der kun 12-15 min til der er lækker aftensmad klar til servering, det bliver næsten ikke nemmere og du slipper for 100 gryder og pander, for du skal bare komme alle ingredienserne op i gryder og tilsætte den mængde væske efter opskriften og så på med låget
Jeg sidder faktisk nede på Mallorca og holder ferie lige nu, men det skal da ikke snyde jer for opskriften på et dejlig sommertilbehør til fx grillet kød eller fisk
Legg kyllingen på toppen. Legg på lokk og reduser varmen. fiks, ferdig på 30 minutter ❥•♪♫⁀°♡ღ. 2,5 dl jasminris, med koktid på ca. Legg paprika og asparges på toppen av kyllingblandingen, sett på lokket og småkok til grønnsakene er varme, men fremdeles sprø, 5-10 minutter. Lagt kyllingen på toppen av risen, nå skal den putre i 15 minutter. Lagt paprika og asparges på toppen, nå skal den putre i 5-10 minutter til. 2,5 dl jasminris, med koktid på ca
One pot pasta er en dejlig nem og hverdagsvenlig måde at tilberede og lave lækre pastaretter på. På den måde får pastaen dejlig smag fra de øvrige ingredienser og retten jævner og passer sig selv, ( – og opvasken og oprydningen er tilmed minimal)
Du sparer en masse kalorier, men giver ikke køb på hverken smag eller næring. Min opskrift her ER naturligvis ikke som en cremet omgang du får serveret på en god restaurante, men det er en tilforladelig erstatning til en hverdagsaften hvor du trænger til en skål varm, sund og lækker aftensmad
Pot au feuOversat betyder det gryde på ild og er en typisk fransk gryderet, hvor man bruger forskellige udskæringer at oksekød, som skal tilberedes længe
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.